Økonomistyring

Styr på økonomien er den vigtigste forudsætning for at kunne drive en virksomhed.

Uanset om der er tale om en enkeltmandsvirksomhed, eller et større foretagende med mange ansatte, er god økonomistyring udgangspunktet for at kunne træffe de rigtige beslutninger på direktionsgangen.

Hos Business Supporting tilbyder vi at skabe effektive løsninger inden for økonomistyring, så I altid er sikre på at få den totale gennemsigtighed i jeres virksomheds økonomi. Vi udfører ganske enkelt økonomistyring, der giver jeres virksomhed det overskud, der skal til, for at I kan fokusere på det, der er jeres kerneområde.

Få styr på jeres bogføring og skab vækst i virksomheden.

Få de rette redskaber til økonomistyring

Business Supporting råder over de kompetencer og ressourcer, det kræver for at kunne udføre den optimale økonomistyring for virksomheder. Vi giver din virksomhed mulighed de rette redskaber for et effektivt samarbejde mellem virksomheden, revisoren og bogholderen.

Der er aldrig to virksomheder, der har de samme behov for hjælp til økonomistyring. Derfor skræddersyer Business Supporting altid en supportpakke, der matcher jeres ønsker og behov.

Økonomistyringen tilbyder vi til fordelagtige og konkurrencedygtige priser, samtidig med at I får det overblik, der betyder, at I ved, hvad I får for pengene.

Business Supporting træffes på telefon 35 24 54 10, hvor vi sidder klar til at sikre din virksomhed hjælp med økonomistyring

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms