Bogføring

Få det rette overblik over jeres bogholderi

Er der styr på bogholderiet i virksomheden, er der også overskud til at få jeres virksomhed til at skabe vækst. Derfor tilbyder Business Supporting den helt optimale bogføringshjælp, der giver jer det fulde overblik over den økonomiske situation i virksomheden.

Uanset om der er tale om en enkeltmandsvirksomhed eller et større foretagende med mange ansatte, så mener vi hos Business Supporting, at det er vigtigt at kende alle detaljerne i virksomhedens økonomi.

Har du brug for hjælp til bogføringen? Så læs mere om vores boføring København.

Derfor tilbyder Business Supporting fast hjælp til alle opgaver inden for bogføring, regnskab og økonomistyring. Vi sørger også for afstemning, debitoropfølgning, og periodebalancer. Vi tilbyder jeres virksomhed, den sparring og rådgivning med jeres bogføring, der frigiver resurser til netop jeres kerneopgaver i firmaet.

Få mere information om vores regnskabsassistance.

Tilbyder online-hjælp med bogføring

Business Supporting tilbyder både at varetage hele jeres bogføring eller nogle mindre dele af den, så I stadig er inde over det. Vi arbejder med et moderne bogføringsprogram, der gør os i stand til at hjælpe jer via online bogføring. Dermed er vi hele tiden i nærheden af jeres bogholderi, uden at I skal stille skriveborde op til vores ansatte.

Så ønsker I den bogføringshjælp, der gør jer i stand til at fokusere 100 procent på jeres kerneopgave, så kontakt os gerne.

Business Supporting træffes på telefon 35 24 54 10, hvor vi sidder klar til at give jer den helt rette hjælp med styring af jeres bogføring.

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms