Bogholder

Vi holder styr på debit og kredit i din virksomhed

Synes du, at det er indviklet og kedeligt at holde rede på debit og kredit og nå at få regningerne betalt til tiden? Selv om du udmærket ved, hvor vigtigt det er, at der er styr på økonomien for at din virksomhed kan være sund og velfungerende. Så kontakt Business Supporting og hør nærmere.

Vi ved nemlig, hvad der skal til for at være en dygtig og effektiv bogholder. Vi kan tilbyde hjælp til din virksomhed inden for regnskab, økonomistyring og administration. Ja, faktisk kan vi være din perfekte bogholderassistance og sørge for, at der måned for måned er styr på debitoropfølgning, kreditopfølgning, afstemning og bogføring samt periodebalancer. Så kan du koncentrere dig om det, der er din kerneopgave og grunden til, at du synes det er sjovt at drive virksomhed.

En bogholder i én eller flere timer

Har du kun brug for en bogholder i en time en gang imellem eller det slet ikke nok? Hos Business Supporting vil vi altid sammensætte den pakke til dig, der bedst opfylder dit behov for bogføring og bogholderassistance – i lige så mange timer, som du har brug for og til en fast timepris. Vi kan naturligvis også varetage mindre dele af bogholderiet i din virksomhed.

Vi yder konsulentbistand til bogholderiet.

Har din virksomhed brug for professionel regnskabsassistance?

Vil du høre mere om, hvordan det er at have os som bogholder, så kontakt Business Supporting på telefon 35 24 54 10 for mere information.

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms